lang:

OBRIJ és,
OBRIJ turbo ionkazánok

Kedves Érdeklődő! A HeatTop Kft. az OBRij és az OBRij turbo ion kazánok gyártója és forgalmazója!

Miért Ion Kazán?

Az OBRij és OBRij turbo ionkazánok különböző alternatív energia termelő rendszerekhez könnyen illeszthetők, íly módon teljesen környezet tudatos rendszerek építhetők alkalmazásukkal.

OBRij és OBRij TURBO ionkazánok forgalmazása – ion kazán akció – váltson most!

Most igazán megéri ion kazánra váltani! Minden OBRij és OBRij TURBO ion kazán bevezető áron érhető el a készlet erejéig! Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba, és segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb változatot, és a vásárlástól a felszerelésig mindenben a segítségére leszünk! Sőt, a követkető 10 évben is Ön mellett állunk, hiszen minden OBRij és OBRij turbo ion kazán 10 év garnciával rendelkezik! A HeatTop Kft. az OBRij és OBRij turbo ion kazánok kizárólagos, magyarországi gyártója és forgalmazója!

OBRIJ ionkazán
3-10 kW (1 fázisú)

Kisebb lakások, nyaralók fűtési megoldása 60m² alapterületig.

OBRIJ ionkazán
10-36 kW (3 fázisú)

Nagyobb lakások, családi házak, kisebb ipari létesítmények fűtési megoldása.

OBRIJ TURBO ionkazán
12-45 kW (3 fázisú)

Családi házak, ipari létesítmények energiatakarékos fűtési megoldása.

Kedves Érdeklődő! Cégünk több fajta ion kazán tervezésével, fejlesztéséve, gyártásával foglalkozik, melyek intelligens vezérlésüknek köszönhetően rugalmasan alkalmazkodnak a szükséges hőigényekhez a lehető leg gazdaságosabb üzemmód biztosításával. Kérjük figyelembe venni, hogy a nagyobb teljesítményre képes kazánjaink első sorban hőcserélős rendszerre vannak tervezve. Ezért minden esetben kérje konkrét ajánlatunkat.

Ismerje meg az általunk gyártott ionkazánok előnyeit, kedvező fogyasztását, garanciáját!

Egyedülálló 10 éves garancia!

Egyedülálló 10 (tíz) év CSERE GARANCIÁT biztosítunk minden felszerelt kazánunkra!

FOLYAMATOS KUTATÁS-FEJLESZTÉS!

Az általunk gyártott OBRij turbo és econiOn ionkazánok folyamatos fejlesztések és kutatások eredményei. Ennek köszönhetően kiemelkedően jó eredményt értünk el az energia felhasználás terén.

Környezettudatos Gondolkodás!

Jelenleg a világon az egyetlen megújuló energiaforrás - amelyet képesek vagyunk a hétköznapokban használni- az elektromos áram.

Vásárlóink tapasztalatai Az obrij Ionizációs, Ionkazán rendszerekről

Egy referenciánk: Két Kéz Segítő Alapítvány
2013.november végén az alábbi levelet kaptuk:

Ez egy óvoda sérült gyerekek részére, ahol hideg van. Önöket javasolták. Fejlesztő óvodába szeretnénk a fűtéssel valamit kezdeni, nagyon régóta keresgéljük a megfelelő megoldást. A villanyszerelő és gépész szakemberek azt javasolták, hogy Önöktől rendeljünk ionkazánt, ők már több ilyet szereltek, használnak, és javasolták nekünk is. A nehézség a dologban, hogy mivel itt egy működő óvoda van, csak a téli szünet alatt tudunk szerelést vállalni, vagy hétvégén. Lenne még egy kérdésünk: nyílt rendszerre is lehet szerelni a kazánt, vagy előtte át kell alakíttatnunk? Ettől is függ a beszerelés időpontja. Mielőbbi válaszukat várom! Fazekasné Beáta
2014 februárjában pedig az alábbi levelet:

Köszönjük az év végi gyors beépítést és rugalmas hozzáállásukat . Gyerekeink már nem fáznak és a villanyóránk sem pörög túlzottan.
Külön megköszönném gesztusukat, amivel lehetővé tették részünkre , hogy a kazánbeépítés és rendszer-átalakítás költségeit anyagi lehetőségeink figyelembe vételével két részletben fizethettük! Fazekasné Beáta

Miért tőlünk?
Gyakran Ismételt Kérdések És Válaszok